Over ons

Deze website is de nieuwe versie van Internetonderwijs.net

John Daniëls, auteur van considerabel aantal artikelen op LTM en LTT, heeft al voor het jaar 2000 veel materiaal verzamelt in deze website. Zijn eigen teksten en andere publicaties werden aangeboden alsmede nieuwsbrieven en interessante teksten.

De nieuwe versie van de site biedt het archiefmateriaal en andere recente documenten uit verschillende bronnen en soms in diverse talen. De materialen van de Studiedagen Levende Talen zijn hier ook beschikbaar naast blogs, podcasts en nog meer.

Internet is een belangrijke bron voor lesmateriaal en kan voor een groot aantal vakken de traditionele leermiddelen vervangen. Voor deze nieuwe versie van de site vragen we de samenwerking van onze lezers om informatie te updaten. Laat je reactie onder aan deze pagina.

Archief materiaal
Nieuwsbrief behorende bij het Handboek Studiehuis, het latere Handboek voor de Onderwijspraktijk (uitgave van Kluwer, Alphen aan den Rijn). Deze pagina’s behoren tot de oude website van John Daniëls
Levende Talen artikelen, uit Levende Talen Magazine, uitgave van de Vereniging van Leraren in Levende Talen. In Levende Talen zijn de artikelen beperkt tot het moderne vreemde talenonderwijs. In de Nieuwsbrief komen ook andere vakken aan de orde. Soms zijn de artikelen bijna identiek. Let op: Deze pagina’s behoren tot de oude website van John Daniëls

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Translate »